Gyermek méhészeti bemutató szolgáltatásunk viszonylag új és egyedülálló a piacon! Ezáltal nemcsak az online jelenléttel, de kilépve a virtuális valóságból, fizikailag, kézzelfogható módon is szívesen népszerűsítjük a méhészkedést és a mézfogyasztást.

gyermek méhészeti bemutatóFontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást és a méhészkedést, így szívesen mutatjuk be tevékenységünket szélesebb körben is. Így született meg a gyermek méhészeti bemutató tartásának gondolata is.

Ennek megfelelően a méhészkedéssel kapcsolatos tevékenységeket szívesen bemutatjuk egy gyermek méhészeti bemutató keretében mind az óvodás, mind az iskolás korosztály számára.

Megtanulhatják a méhek szokásait, viselkedésének rejtélyeit, a mézkészítés fortélyait. Előadásunkban hangsúlyt helyezünk az állatok kíméletére, az állatok iránti tiszteletre és szeretetre is!

Bemutató méhkaptár:

Bemutató méhkaptárunkat, mely teljesen biztonságos a gyermekek számára  – azaz közvetlen fizikai valójukban nem találkoznak a méhekkel. A helyszínre szállítjuk, és így gyakorlatias szempontból ismerkedhetnek meg a gyermekek ennek a különleges gyógyanyagnak az elkészítésével. A bemutató méhkaptár olyan módon van felépítve, hogy a gyerekek láthatják egy plexi üvegen keresztül, hogy milyen módon dolgoznak a méhek. – A méhek azonban nem repülhetnek kifelé. Ez így mind a gyerekek, mind a méhek számára teljesen biztonságos. Nem fordulhat elő, hogy a méhek megszúrják a gyerekeket. Ez a méhekre is életveszélyes lenne, hiszen a méhek a méhszúrás következtében elpusztulnak. Így a plexiüvegen keresztül viszont a méhek is megfelelő és biztonságos élettérhez jutnak, és a gyermekek is épségben szemlélhetik a méhkaptáron belüli folyamatokat.

A méhkaptáron kívül kiviszünk a helyszínre más méhészeti eszközöket és méhészeti ruházatokat is, így mutatva be a mézkészítés fortélyait. A gyerekek felpróbálhatják a ruházatot, kipróbálhatják az eszközöket.

Ha akár óvónőként, akár tanítónőként, vagy a pedagógusokkal egyeztetve a szülői munkaközösség tagjaként érdeklődne egy ilyen jellegű esemény iránt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére.

Kérjük, hogy ez esetben akár telefonszámon, vagy akár e-mailen (űrlapon) keresztül vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megbeszélhessük a részleteket!

A szolgáltatásunkat önkéntes hozzájárulás alapján tartjuk meg, hogy a gyermekek szüleinek anyagi lehetősége ne legyen akadálya a gyermekek ismeretei bővítésének!

KATTINTSON IDE A TELEFONSZÁMHOZ, VAGY AZ E-MAILHEZ (ŰRLAPHOZ)!