Propoliszos mépropoliszos mézz

Ár: 1500 Ft/250g

A propoliszos méz a propolisz és a méz minden egészségügyi előnyét egyesíti.

Gyermekeknek is rendszeresen adható, fogyasztása a betegségek megelőzésében kiemelt szerepet játszhat. Hatásmechanizmusa a két termék együttes jótékony hatásai miatt fokozottabban érvényesül és fejti ki hatását.

Méz vivőanyagba dolgozott propolisz. Különösen azok számára készül akiknek gondot okoz a propolisz cseppek bevitele annak kesernyés mivolta miatt. Mézzel komfortosabbá tehető a propolisz fogyasztása.

Vegye meg propoliszos mézünket!

Hogyan vásárolhat?

Rendelését elküldheti e-mailben az info.hollomeheszet@gmail.com címre, vagy az alábbi űrlap kitöltésével is leadhatja azt.

Szállítási információk

Rendelésének elküldése után egyeztetünk.

  Leírás

  A propoliszos méz gyógyhatása

  A propoliszos méz hatása miatt külsőleg is jobban használható: baktériumölő, a vírusok szaporodását gátolja. Belsőleg fogyasztva gyulladáscsökkentő hatású, megöli vagy szaporodásában meggátolja a betegséget kiváltó kórokozókat. A propolisz alkalmazása csak pajzsmirigytúltengésben szenvedőknek és a mézre, virágporra allergiásoknak nem javallott, mások fogyaszthatják.

  Adagolása

  Naponta 4-8 kanál méz elfogyasztása javasolt. Torokfájásra, gyulladásra egyaránt ajánlott naponta 2-3 evőkanállal elfogyasztva. Fogyaszthatjuk kondíciójavítás vagy jobb közérzet elérése céljából. 

  Gyomorsav túltengés esetén érdemes kombinálni a propoliszos mézet repceméz fogyasztásával, mert a repce méz kiváló savcsökkentő hatású, míg a propoliszos méz a gyulladást kezeli.

  Túladagolni nem lehet. Előnye még, hogy kellemes az íze és ebben a formában szívesebben fogyasztják a gyerekek is.