A felnőtt méhészeti bemutató ötlete abból az igényből fakadt, hogy nemcsak az online jelenléttel, de kilépve a virtuális valóságból, fizikailag, kézzelfogható módon is szívesen népszerűsítjük a méhészkedést és a mézfogyasztást.

Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást és a méhészkedést. Szívesen mutatjuk be tevékenységünket szélesebb körben is, akár a felnőtt korosztály, akár a gyermekek számára is.

felnőtt méhészeti bemutató

Amennyiben valaki érdeklődik méhészetünk tevékenysége iránt, úgy szívesen a rendelkezésére állunk. – Akár egyénileg, akár csoportban is szívesen látjuk a méhészetünkben egy felnőtt méhészeti bemutató keretében .

Javasoljuk, hogy akár kösse össze ezt a látogatást a környéken tett látogatással. Ismerje meg Matyóföldet és a környező településeket, így győződve meg a táj tiszta népéről és embereiről.

mézpörgetés, szolgáltatásaink, felnőtt mézes bemutatók, méhészkedés, felnőtt méhészeti bemutató, bejárás a méhészetbe

A felnőtt méhészeti bemutató és a méhészeti bejárás során bemutatjuk a méhkaptárokat, a méhek tevékenységét, és amennyiben aktuális, úgy akár a mézpörgetést, vagy a lépek kivételét is.

A látogatók élőben is megfigyelhetik a méhészetünk tisztaságát, a környezet természeti jellegét, a Bükki Nemzeti Park közelségéből fakadó előnyöket.

szolgáltatásaink, felnőtt mézes bemutatók, méhészkedés, felnőtt méhészeti bemutató, bejárás a méhészetbe

Büszkén mutatjuk meg minden leendő mézvásárlóinknak a teljes méhészeti tevékenységünket!

Kérjük a bejárás időpontjának kiválasztásakor vegyék figyelembe, hogy vannak olyan hónapok, amikor a méhek pihennek, inaktívak. Ebben az időszakban a természet rendjénél fogva nem lehet a kaptárakba benézni.

Ezért a méhészet meglátogatását javasoljuk, hogy az aktív hónapokra időzítse. Ez az időszak az április végétől a szeptember végéig tartó időszak.

Amennyiben szeretné méhészetünket megtekinteni kérem, hogy ez esetben akár telefonszámon, vagy akár e-mailen (űrlapon) keresztül vegye fel a kapcsolatot velünk!

KATTINTSON IDE A TELEFONSZÁMHOZ, VAGY AZ E-MAILHEZ (ŰRLAPHOZ)!